{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uoči zvaničnog otvorenja u parku Hastahana bljesnuo Coca-Cola Sarajevo Holiday Market

4.12.2018. u 22:09
857
60
Uoči zvaničnog otvorenja u parku Hastahana bljesnuo Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
857
Uoči zvaničnog otvorenja koje je planirano za sutra u 19 sati, u pravom smislu riječi u parku Hastahana u centru Sarajeva bljesnuo je Coca-Cola Sarajevo Holiday.
Fotoreporter portala Klix.ba ovu pojavu dokumentovao je u priloženoj fotogaleriji. Park je dobrano okićen, a radnici rade punom parom kako bi sve bilo spremno za sutrašnji događaj.

Kako su najavili organizatori, paljenjem lampica na jelki visokoj preko 12 metara sutra će u 19 sati u Parku Hastahana u Sarajevu biti otvoren ovaj event.

Ovogodišnje izdanje marketa, kojeg organiziraju Fondacija Sarajevo Navigator i ZUP Baščaršija uz podršku Grada Sarajeva, Općine Centar i Turističke zajednice Kantona Sarajevo, ponudit će niz interesantnih sadržaja za sve generacije.
Sajamski dio marketa donosi ponudu preko 20 izlagača – zanatlija i proizvođača rukotvorina, fan shopove sarajevskih sportskih klubova, proizvođača hrane i pića, a ove godine će u sklopu tog dijela učestvovati i Festival Exit...

U natkrivenom Coca-Cola Food Courtu, smještenom između sajamskog dijela i Jaffa klizališta, posjetitelji će se moći okrijepiti uz ponudu toplih i hladnih napitaka iz prodajnih asortimana sponzora marketa.

Novitet je da je vanjska bina ove godine integrisana u Coca-Cola Food Court, a na njoj će se svakog dana dešavati zanimljivi programi.

Za najmlađe će ponovo tokom cijelog dana širom biti otvorena vrata igraonice ARGETA Junior Play House, gdje će se moći družiti, igrati i učiti. Također, Jaffa klizalište će klizanje nuditi sve do 3. februara, a tokom cijelog januara, u vrijeme zimskog raspusta će zahvaljujući podršci Općine Centar klizanje na Hastahani biti besplatno za sve. Svakog dana od 16:30 su na programu After Work Partiji,.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: