Zabava za djecu
75

Udruženje "Srce puno osmjeha" proslavlja 20 godina rada Klovna Saše

Klix.ba
Velikom zabavom za djecu koja će 15. septembra 2018. godine biti organizirana u Domu mladih Skenderija od 11 do 14 sati, Udruženje "Srce puno osmjeha" obilježava 20 godina rada Klovna Saše.

Sa roditeljima i djecom tokom tri sata družit će se, pjevati i plesati Klovn Saša, Lilo, Kike, Princes krofne i brojni drugi gosti i prijatelji Udruženja "Srce puno osmjeha". Za posjetioce će biti organizirane interaktivne radionice, muzičko-zabavni program, te brojna iznenađenja.

Klovn Saša već 20 godina vraća osmijeh na lica: djece, odraslih, bolesnih, tužnih. U okviru neformalne grupe "Srce puno osmijeha“ iz koje je prije nekoliko godina proizašlo i istoimeno udruženje, Saša je obišao cijelu Bosnu i Hercegovinu, te zemlje u regionu sa željom da na lica malih, ali i velikih stavi osmijeh, a sa ciljem da proizvede osjećaj ljubavi, radosti i veselja.

Klovn Saša je tokom 20 godina usrećivao djecu u bolnicama, igraonicama, domovima za djecu bez roditeljskog staranja, ustanovama za djecu sa poteškoćama u razvoju, uveseljavao stare i iznemogle, radovao se na rođendanskim zabavama zajedno sa slavljenicima.

U čast Klovna Saše, širenja ideje ljubavi i svih onih koji su sa njim sve ove godine dijelili entuzijazam i želju da druge učine sretnim, Udruženje "Srce puno osmijeha" djeci Sarajeva i Bosne i Hercegovine želi pokloniti besplatno druženje, veliku zabavu za djecu naziva "Srce puno osmjeha veselo vam maše, slavimo zajedno 20 godina Klovna Saše".

Ulaz je slobodan, samo je potreban osmijeh. "Srce puno osmijeha veselo vam maše, slavimo 20 godina klovna Saše!", poručuju iz Udruženja.

Za više informacija kontakt, Saša Ristić +387 61 359 139.