Odlična atmosfera
391

U sarajevskom Holiday Marketu svečano otvoreno Jaffa klizalište

Klix.ba
(Foto: Kemal Softić/Klix.ba)
U četvrtak, 7. decembra 19 sati na Coca–Cola Sarajevo Holiday Marketu svečano je otvoreno Jaffa klizalište površine oko 400 kvadratnih metara.

Nakon uvodnih riječi gospodina Nedima Lipe, jednog od organizatora Coca-Cola Sarajevo Holiday marketa i gospodina Mustafe Resića, savjetnika načelnika Općine Centar, sami čin otvaranja Jaffa klizališta obilježio je nastup Hene Uzunović, reprezentativke BiH u umjetničkom klizanju.

Zahvaljujući sponzorstvu Jaffa biskivita i Općine Centar Sarajevo, na čelu sa općinskim načelnikom Nedžadom Ajnadžićem, građani i posjetitelji Sarajeva će na ovom klizalištu moći klizati sve do 11. februara 2018. godine, dakle skoro mjesec dana nakon završetka Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Tokom decembra termini klizanja na Jaffa klizalištu će se naplaćivati po cijeni od 2 KM, kao i iznajmljivanje klizaljki, dok će u januaru i februaru termini klizanja za najmlađe Sarajlije biti besplatni.

Jaffa klizalište radit će svakog dana od 10 do 22 sata. Termini klizanja trajat će 75 minuta, a između svakog termina bit će 15 minuta pauze, tokom kojeg će klizalište biti očišćeno i pripremljeno za novi termin.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 6. decembra 2017. do 13. januara / siječnja 2018. godine u parku Hastahana – prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.