Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema potpisa ako ne kupiš. ;)
Dok je on bio predsjednik lako je bilo uociti koliko su ga samo marxisti pripremali i kitili da bude na toj poziciji - njegovi govori su toliko "cringy" jer je nije mogao govoriti brzi i tecno jer je stalno slusao instrukcije u uha kako i sta kaze da bi zvucao sofisticirano i da nebi slucajno koji ebonic izletio :) milion pauza u govoru uuummm aaaa faaa laaa daaaa uuumm...ne ponovilo se.
Ovaj ti je nesto ko nas Komsic, demagog obicni. Samo pricaj sto narod zeli da cuje i smjeskaj se
Kad će Bakir napisati knjigu?
@ZutiGolubLeti a o čemu? moj život u trezoru....kako sam opljačkao i rasprodao svoju državu....
narod na zapadu ima kulturu knjige da kupuje poklanja čita..ne zanima to našeg čovjeka..samo ćevapi pita golf nargila..plafon
Poserem se na nju, ovcama mazlume.
Pedofil i satanista fuj