Zabava svaki dan
267

U rasplesanoj atmosferi otvoren Sensation Bridge u Sarajevu

Klix.ba
U odličnoj i rasplesanoj atmosferi sinoć je otvoreno još jedno izdanje ljetne zabave na Effielovom mostu u Sarajevu - Sensation Bridge.

Prvu noć "Sensation night“ nastupio je subotički bend Perpetuum Mobile. Ova ekipa koja je poznata po fantastičnim nastupima, izuzetnoj produkciji i repertoaru, sinoć je izvela fuziju nekoliko stilova, vocal house, jazz rock, a na njihovom repertoaru našli su se pop i rock 80 tih i nezaobilazni klubski hitovi.

Zabava na mostu se nastavlja, a večeras će biti će upriličena Studio EN by La Biosthétique i Akademija night.

Na Sensation Bridge-u bit će postavljena multimedijalna modna izložba koja će na jedinstven način pokazati spoj umjetnosti i vještine. Autor modnih fotografija je Eldin Nuhić u saradnji sa poznatim bh umjetnicima i fotografima. U sklopu izložbe će premijerno biti prikazan modni video a ovaj događaj je najava je otvaranja EN Akademije u Sarajevu, koja će biti jedinstva obrazovna platforma za nove generacije frizera.

Od ponoći publiku na For the Hunters stage-u zabavlja band Kazoo. Ova grupa muzičara i DJ-a dovela je klupsku zabavu na novi nivo izvodeći komercijalnu elektronsku muziku uživo uz live vokale, perkusije, saxofon i brojne druge instrumente.

Do ponoći je ulaz besplatan, a nakon ponoći se plaća 5 KM osim za posjetioce sa Sensation pozivnicom koja vrijedi kao ulaznica za dvoje. Također, svakoga dana u periodu od 16 do 20 sati bit će upriličen Happy Hour.