magazin
8

U prodaji novi broj lifestyle časopisa Magazine

Sponzorirani članak
Naslovnicu časopisa Magazine ovoga puta zasluženo krasi lijepa hrvatska pjevačica Jelena Rozga, koja najavljuje novi album, turneju ali i majčinstvo.

Nakon brojnih medijskih špekulacija Jelena priznaje da ljubi mlađeg muškarca, te da u skorije vrijeme s njim planira i prinovu.

"Prvo album, regionalna turneja, a nakon toga bih mogla ljuljati malu bebicu", izjavila je ova seksipilna Splićanka za Magazine.

Osim intervjua s Rozgom, novinarka časopisa Magazine razgovarala je sa bh. kantautoricom Selmom Adžem, koja je otkrila zašto se od svih pjesama odlučila za obradu velikog hita Dine Merlina "Lelo" te kako joj je pošlo za rukom da ode u Englesku i pronađe ljubav svog života.

Pratili smo i Magazine Fitness Izazov koji je započeo prije nešto više od mjesec dana. Njihov tim uložio je puno rada, truda i napora kako bi odabrana kandidatkinja imala što bolje uslove.

No, za ovakav poduhovat značajnu, ako ne i najznačajniju ulogu zauzima psihološki faktor, odnosno motivacija koja je nedostajala kandidatkinji, te je i odustala. Njenu šansu iskoristila je nova djevojka.

Kako se snašla i na koji način će se nastaviti Magazine Fitness Izazov čitajte u majskom izdanju. Fitness Izazov podržali su Fitness Universe, Beauty salon Modis, Weleda kozmetika, Mango, Avon, te Alma Ras. Sve ovo i još mnogo beauty tema, shopping prijedloga, potražite u prvom bh. lifestyle časopisu.