{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Parku Hastahana u narednim danima svake večeri svirke uživo

19.7.2018. u 18:10
48
4
U Parku Hastahana u narednim danima svake večeri svirke uživo
48
U Carlsberg Beer Gardenu u parku Hastahana se svake večeri dešavaju svirke uživo, uz nastupe muzičara na čijem repertoaru se nalaze najveći domaći i međunarodni pop, rock, blues i jazz standardi.
Tako svakog ponedjeljka i srijede nastupa duo Beća & Fajo, dok nedjeljom i utorkom sviraju i pjevaju Haris i Merima.

Četvrtak, petak i subota rezervisani su za posebne programe, pa će tako u četvrtak 19. jula nastupiti duo Momo i Đuro, u petak 20. jula će koncert održati odlična grupa Unpluged Plug, dok će u subotu 21. jula posjetitelje Carlsberg Beer Gardena zabavljati Trio Silent.

Pored svakodnevnih svirki uživo Carlsberg Beer Garden nudi odličnu ponudu hrane i pića, sa čak pet vrsta točenog piva - Carlsberg, Tuborg, svijetli i tamni češki Budweiser Budvar, te odlično njemačko pšenično pivo Erdinger.

Posjetitelji sarajevskog parka Hastahana, gdje podsjećanja radi sve do 15. septembra traje manifestacija Ljeto u parku – Hastahana, mogu besplatno koristiti i terene za nogomet, košarku, odbojku na pijesku, boćanje i šah.
Tu je i ciciban igralište, kao i sprave za animaciju najmlađih.

Park Hastahana je ovog ljeta mjesto koje nudi pregršt zabave za sve generacije i gdje se u opuštenoj atmosferi može uživati u svim čarima ljeta u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: