Virtuelna borba
16

U novom izazovu "potukle" se Scarlett Johansson, Margot Robbie, Cameron Diaz...

E. Sk.
Glumice Scarlett Johansson, Margot Robbie, Cameron Diaz i Florence Pugh nalaze se među mnoštvom slavnih ženskih osoba koje su se pridružile novom izazovu, virtuelnoj borbi kojom se rješavaju dosade u izolaciji.

Žene su se ujedinile u videozapisu virtuelne borbe pod nazivom "Boss bitch fight challenge", koji je na društvenim mrežama organizirala i podijelila holivudska glumica Zoe Bell. Glumice su imale zadatak da odgovore na "udarac" svoje prethodnice, a da potom smisle kreativan "napad" na sljedeću takmičarku, piše CNN.

Akcijski video, koji se sastoji od isječaka snimljenih iz domova glumica, započinje s Bellom koja sjedi na kauču. Zatim baca knjigu i govori: "Tako mi je dosadno. Samo se želim igrati sa svojim prijateljima."

Nakon tog prizora, glumica koja se istaknula svojim kaskaderskim ulogama u filmovima "Xena: Warrior Princess" i "Kill Bill", prilazi kameri i čini se kao da udara po ekranu.

U videu se zatim pojavljuje Lucy Lawless koja reagira na Bellin udarac, a nakon nje u video se uključuje i zvijezda Johansson iz "Crne udovice" koja koristi medicinsku kuglu kao svoje oružje i mnoge druge glumice.

Video "Boss bitch fight challenge" već je prikupio više od milion pregleda na YouTubeu.