Najluđa noć
20

U Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu za Novu godinu nastupa Romansa Tamburitza Ensemble

Klix.ba
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market od 5. decembra uveseljava posjetitelje svih generacija raznovrsnim sadržajima, a Carlsberg Holiday Pub nudi muzički program u sklopu kojeg svako može pronaći ponešto za sebe.

U tom ugostiteljskom objektu ispod šatora se od 10 do 16 sati može uživati u specijalnim ponudama hrane i pića, a veselje kreće već od 16:30 sati, kada Sarajevo Holiday Duo pop-rock hitovima priprema atmosferu za glavne događaje večeri.

U 20 sati počinje izvlačenje Carlsberg Binga, koje donosi mogućnost osvajanja hrane i pića za čitav stol, a svakog dana od 21 sat, pa sve do iza ponoći na programu su nastupi odličnih bendova iz BiH i regije.

Ova sedmica započet će sa koncertom sevdalinki, starogradskih i narodnih pjesama u izvedbi Evropa benda, koji nastupa za Badnju večer, u ponedjeljak 24. decembra.

Jedan od ciljeva Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa je širenje praznične atmosfere, pa će za katolički božić, u utorak 25. decembra, najljepše božićne pjesme u jazz aranžmanu izvoditi fantastična Marija Šestić, u pratnji muzičara koji čine grupu Sarajevo Jazz Guerilla.

A srijeda 26. decembra rezervisana je za pjesme čuvenog sarajevskog New primitives pokreta, koje se nalaze na repertoaru odlične grupe Pochko New Primitives Songs, čiji nastup obično nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U četvrtak, 27. decembra Carlsberg Holiday Pub će ugostiti energični bend Betty Boom iz Beograda, na čijem repertoaru se nalaze pop, latino, house i hitovi, dok posljednji vikend u 2018. započinje sa nastupom Dunje Fazlić, koja će u petak 28. decembra svirati poznate domaće i međunarodne pop – rock pjesme.

Ljubitelji tamburaša uživat će u subotu 29. decembra u nastupu odličnog Light Tamburitza Ensemblea, a u nedjelju 30. decembra počinje zagrijavanje za najluđu noć uz Alena Lemeševića Music Theatre, koji izvode pop-rock standarde.

Carlsberg Holiday Pub i ove godine pravi veliku novogodišnju zabavu, tokom koje će gosti uživati uz Romansa Tamburitza Ensemble.

Ulaznice za ovaj vrhunski provod dostupne su po cijeni od 25 KM na šankovima

Carlsberg Holiday Puba, a zabava za pamćenje uz najljepše narodne, starogradske pjesme i sevdah je zagarantovana.

Sve u svemu, Carlsberg Holiday Pub nudi fantastičan program za posljednju sedmicu u 2018. godini, kojim će biti zadovoljeni posjetitelji različitih muzičkih ukusa.