magazin
14

U Argeta Junior Play House igra, zabava i edukacija za sve mališane

Klix.ba
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market i ove godine obiluje sadržajima za mališane. Osim omiljene Djeda Mrazove kućice mališanima je na raspolaganju Argeta Junior Play House igraona, sa namjenskim sadržajima za djecu. Ova edukativna igraona je besplatna za sve.

Osim igre, zabave, crtanja i plesa u ovoj toploj i šarenoj igraoni stručno osoblje svakodnevno realizira namjenske programe kako bi djeca u igri naučila nešto novo i korisno i ugodno provela raspust. Do sada su mališani imali mogućnost upoznati razna zanimanja od javnog značaja, što je izazvalo veliko interesovanje, a već danas od 18:00 sati mogu naučiti više o tome kako je biti policajac ili policajka družeći se upravo sa policijom.

U Argeta Junior Play House igraoni mališani redovno uživaju i u druženjima sa Linom uz slatkiše, zabavu i ples. Lino se sa malom rajom druži već narednog vikenda i to u subotu od 16:00 do 20:00 i u nedjelju od 12:00 do 16:00.

Sadržaji igraone su besplatni za sve mališane, a roditelji su dobrodošli da djecu iznad tri godine ostave na čuvanje stručnom osoblju u trajanju od maksimalno dva sata, dok oni uživaju u sadržajima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa namijenjenim za odrasle.