magazin
0

"Tuborg - Tvoj izbor zabave" u pet bh. gradova

U mjesecu maju i junu u pet bh. gradova za sve konzumente Tuborg piva bit će organizovana super cool nagradna igra i niz zabavnih aktivnosti uz DJ partyje i koncerte pod nazivom "Tuborg - Tvoj izbor zabave".

Od 5. do 29. 5. u Sarajevu, Banja Luci, Zenici i Tuzli, posjetitelji će moći uživati na ukupno 18 sjajnih zabava, 14 DJ Partyja i četiri live nastupa bendova The Babe Barbarella i Lopov Jack.

Juni je rezerviran za Bijeljinu gdje će se također održati dva velika Tuborg partyja, od kojih je jedan DJ party, a drugi live koncert benda The Babe Barbarella.

Svake sedmice u maju, od četvrtka do nedjelje, u navedenim gradovima na lokacijama Tuborg partyja svi oni koji skupljaju Tuborg čepove u boji moći će doći da ih zamijene za nagrade, ali i da budu dodatno animirani za učešće u sjajnim aktivnostima i novim nagradnim igrama uz garantovano dobru muziku i zabavu. Isto to očekuje i posjetitelje Tuborg partyja u Bijeljini, 4. i 18. juna.

Svi koji skupljaju čepove u boji pozvani su da dođu na planirane Tuborg partyje u svom gradu i zamijene ih za nagrade: 15 čepova mijenjaju za majicu kratkih rukava, 20 čepova za majicu dugih rukava, 40 čepova za slušalice, 50 čepova za ruksak, a sa 15 različitih čepova imaju priliku da izaberu poklon koji žele! Posebnost ove zabave je u tome što će gosti zaista imati "choice of fun", odnosno priliku da "biraju svoj vid zabave". Naime, sa tri čepa u istoj boji svaki posjetilac Tuborg partyja moći će mijenjati muziku i slušati ono što on želi, bilo da se radi o House, Rock, Pop, R‘n‘B, Reggae, House, Disco ili Hip Hop muzici. Lokacije Tuborg partyja i svirki uživo su slijedeće: The Pub i Caffe Tito u Sarajevu, Caffe Cubana u Banja Luci, Da Vinci's Pub i Caffe Randers u Zenici, Caffe Sloboda u Tuzli i Om Cafe u Bijeljini. Više informacija potražite na Tuborg Facebook stranici.