Noć plesa
1

Tuborg party na ledu oduševio posjetioce Holiday Marketa

Klix.ba
Jučerašnji dan je na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu bio pun zanimljivog sadržaja. U PAN Winter Pubu zahvaljujući Pochku i New Primitives Songs, sav kapacitet je bio popunjen, a uvertira za dobru zabavu je bio i PAN Bingo.

Sarajevo Holiday Duo u sklopu mBa After Work Partija zagrijava atmosferu za večerašnji nastup Gliša Gipsy Banda koji počinje u 21 sat.

Coca-Cola Selo Djeda Mraza, posebni praznično dekorisan dio Marketa je bilo plodno tlo za sve one koji su željeli da kreiraju sa svojim najbližima uspomene za cijeli život a Djed Mraz je sa osmijehom dočekivao dječicu sa njihovim roditeljima i pozirao fotografu.

Mališani iz OŠ "Mehmed Handžić" su posjetili Argeta Junior Play House gdje su sa Patkom Juniorom pisali novogodišnje želje i ukrašavali kućicu. Danas se u ovoj toplinski izoliranoj prostoriji očekuje posjeta Zvjezdica i uživanje u LINO radionicama.

Sinoć su posjetioci Coca-Cola SarajEvo Holiday Marketa imali priliku da pokažu svoje vještine i plesne korake uz prijatnu atmosferu na Jaffa klizalištu gdje se, sad već tradicionalno, održao Tuborg Disco Party na ledu.

Zahvaljujući Jaffa Cakes i Udruženju Pomozi.ba, jučer su podijeljeni paketići za djecu štićenike ovog udruženja. Na ovoj zabavi prisutne su zabavljali Branko Đurić Đuro i Lilo Hadžijamaković, kao i klizački kluba Olim. U Jaffa kućici na Coca-Coca Sarajevo Holiday Marketu su posjetitelji bili u prilici kupiti jedistvene džinovsske Jaffa kutije i na taj način učestvovati u navedenoj humanitarnoj akciji na način da za svaku kupljenu kutiju, Jaffa donira istu takvu Udruženju Pomozi.ba koje ju je kasnije distribuiralo djeci kao nogodišnji paketić.

Specijalno pakovanje Jaffa Cakes se prodaje do 13. januara 2018. godine svakim radnim danom od 12 do 21 sati, subotom od 10 do 21 sati i nedjeljom od 11 do 21 sati, po cijeni od 10 KM, a u njoj se nalaze četiri Jaffa Cakes classic, dva Jaffa Cakes Choco i gratis se dobivaju dva Jaffa Cakes Choco višnja.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 6. decembra 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana, prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.