Čeka treće dijete
7

Trudna manekenka Chrissy Teigen hitno hospitalizirana

E. Sk.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Manekenka Chrissy Teigen, koja sa suprugom poznatim pjevačem Johnom Legendom čeka treće dijete, primljena je u bolnicu u Los Angelesu zbog krvarenja u trudnoći koje traje već mjesec.

Prethodno je neko vrijeme morala strogo mirovati, ali se krvarenje pogoršalo pa su je hitno hospitalizirali, piše CNN. Manekenka se o svemu oglasila na Instagramu.

"Pozdrav iz bolnice. Dobila sam drugu transfuziju krvi, što zvuči više dramatično nego što jeste. Beba i ja smo dobro, samo nam nedostaju male stvari poput kuhanja. Beba je zdrava i velika. Puno se kreće. Jedva čekam upoznati malog frajera", napisala je Chrissy koja s pjevačem čeka sina.

Zamolila je fanove i pratitelje da joj prestanu davati medicinske savjete i postavljati dijagnoze, jer je to čini nervoznom.

Prema pisanjima stranih medija, problem je s njenom posteljicom koja je vrlo slaba, a stanje se sada stabiliziralo. Imala je problema i u prethodne dvije trudnoće, pa je oba puta porod bio ranije nego što je planirano.

Prva dva puta manekenka je začela umjetnom oplodnjom, a uvijek je otvoreno govorila o problemima u pokušajima da postane majka. Međutim, treći put su ona i John uspjeli prirodnim putem. Priznali su kako im je trudnoća bila iznenađenje.

Chrissy je tada bila na operaciji uklanjanja implantata iz grudi, no nije znala da je trudna. Rutinski test koji je obavila prije zahvata bio je negativan. Kasnije se ispostavilo da je bio lažno negativan, no bila je na udaru kritika zbog cijele situacije.

Inače, Chrissy i Legend upoznali su se 2006. na snimanju spota za njegovu pjesmu "Stereo", zaručili su se pet godina kasnije, a onda su se 2013. vjenčali.