magazin
11

Tropik organizuje "Zabavni dan"

Nakon niza uspješno realizovanih događaja za djecu i porodicu, kompanija Tropik najavljuje produkciju novih interaktivnih sadržaja koji će obradovati najmlađe.

U nedjelju, 2. februara sa početkom u 11 sati u hotelu "Radon Plaza" biti će organizovan višesatni interaktivni event "Tropik zabavni dan". Koncipiran kao produkcijski jedinstven događaj, "Tropik zabavni dan" u ugodnom ambijentu kongresne dvorane hotela Radon Plaza ponuditi će širok spektar zabavnih i edukativnih sadržaja za najmlađe.

U sklopu mnogobrojnih radionica, mališani će biti u prilici da iskažu svoju kreativnost i maštu. Zabava je zagarantovana uz kostimirane likove koji će voditi tematske radionice poput "Štrumfo game", "Štrumfastični body paint" te "Gargamelov laboratorij".

Najmlađi posjetioci će iskusiti sasvim novi nivo društvene igre u gigantskoj verziji "Čovječe, ne ljuti se". te uživati u najpopularnijim animiranim filmovima koji će ovom prilikom biti prikazani u "Veselom Kinu".

Prodaja ulaznica po cijeni od 5 KM biti će organizovana sat vremena prije početka eventa na ulazu u kongresnu dvoranu hotela "Radon Plaza".