Pripreme se isplatile
0

FOTO / Teri Hatcher pokazala sjajan prirodni izgled na triatlonu

Sarajevo-x.com
Popularna glumica iz serije "Očajne kućanice", Teri Hatcher, je odlično izgledala tokom humanitarnog takmičenja u triatlonu za koje se pripremala nekoliko proteklih dana.
Četrdesetpetogodišnja Teri je svoju atletsku figuru pokazala na "Nautica Malibu Triathlonu", humanitarnom takmičenju čiji je cilj prikupljanje novca za Dječiju bolnicu u Los Angelesu.

U uskom plivačkom odijelu Teri je otkrila svaku oblinu svog zdravog tijela. Sada je jasno da "očajna kućanica" nema potrebe za plastičnim operacijama da bi izgledala lijepo.

Uprkos niskoj temperaturi Tihog okeana, Teri je otplivala dionicu od 800 metara za 26 minuta. Ipak, nije učestvovala u trčanju i vožnji biciklom.

Teri skuplja novac za trogodišnju Sophiju kojoj zbog bolesti prijeti gubitak vida.

"Iako je voda bila hladna, ništa se ne može porediti sa onim kroz šta prolazi malena Sophia", rekla je glumica velikog srca.

Glumica nije imala dovoljno vremena za trening kao prošle godine, ali je bila odlučna da učestvuje na takmičenju na bilo koji način.

"Daleko sam od forme iz 2009. godine kada sam učestvovala na kompletnom takmičenju", rekla je glumica i pozvala sve ljude dobre volje da doniraju novac i pomognu oboljeloj djeci, prenosi njene riječi "Daily Mail".