Misterija
0

Šta se desilo sa tijelom Michaela Jacksona?

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Više od dva sata pozlaćeni kovčeg sa tijelom preminulog pop pjevača Michaela Jacksona stajao je na centralnom dijelu pozornice Staples Centra u Los Angelesu. Nakon što je memorijalna ceremonija završena, kovčeg je odnijela porodica i do danas nije poznato gdje će legenda zaista počivati.

Prethodno se spominjala privatna komemoracija koju je prije one javne organizovala porodica pjevača u Memorijalnom parku Hollywood Hills na groblju Forest Lawn, ali su dokumenti pokazali da je to bila samo privremena lokacija, odnosno da je tijelo tu samo stajalo dok se ne donese konačna odluka o grobnom mjestu, saznaje AP.

Špekulacije okružuju ovu temu, baš kao što su okruživale i Jacksonov život. Da li će to biti Forest Lawn? Je li ranč Neverland i dalje jedna od opcija? Hoće li Jackson biti kremiran ili pokopan? Porodica ne progovara, a postoji mogućnost da se ni oni još nisu odlučili.

Kovčeg je prvi put viđen kako napušta Forest Lawn, odakle je prebačen u Staples Center. Pretpostavlja se da je, nakon što se posjetioci raziđu i TV kamere ugase prebačen, ali se ne zna gdje.