magazin
6

Snow Fest 2014: Sutra cjelodnevna zabava na Bjelašnici

Dan prije Snow Festa obilježio je prve veće količine sniježne padavine.

Uzimajući u obzir da je ljepotica Bjelašnica zablistala u svom najljepšem sjaju, i da nas sutra, u subotu 27.12.2014 godine, očekuje sunčano vrijeme, nema sumnji da će na Bjelašnici, na lokaciji "Štinjin do" uspješno biti održana jedna od najvećih manifestacija u 2014. godini.

Početak Festa obilježit će "warm up" u 11:00 sati sa DJ-om Said5, koji će zagrijati publiku.

Posjetitelji će biti u mogućnosti da se prijave za učešče u odbojci na snijegu sve do 11:30 sati. U podne planiran je početak takmičenja u odbojci, kao i prva sesija ekstremnih skokova u obliku "Rail Jama" zbog nedostatka snijega da se napravi veća skakaonica.

Muzički spektakl počinje u 13:00 sati sa nastupom Frenkieja. U 15:00 sati je "Chill session" uz specijalnog gosta. U 15:30 bit će proglašene pobjedničke ekipe u odbojci i dodijeljene stimulativne nagrade.

Na mjestu održavanja manifestacije, organizovan je šank sa promotivnim cijenama pića i hrane. Čaj će biti dostupan za cijenu od 1,5 KM, kuhano vino 3 KM, Laško pivo 2 KM, tri vrste rakija 2 KM, kobasica sendvič 2KM.

Za one koji ne znaju tačnu lokaciju Snow Festa, organizatori su snimili video klip koji vas vodi tačno do mjesta održavanja manifestacije.

Nakon zabave na čistom zraku, sa početkom u 20:00 sati Snow Fest se nastavlja u obliku After Partyja u prostorijama Caffe bara Haga sve do ranih jutarnjih sati.

Budite dio sniježne priče, poručuju organizatori.