magazin
2

Smoki friendly - duplo iznenađenje iz Smokija

Smoki uvijek donosi nova iznenađenja, a najnovije je Smoki Friendy – idealan za dijeljenje sa najboljim prijateljem.

To je i dalje Smoki koji svi već decenijama volimo, a ovo specijalno duplo pakovanje je spojeno na sredini tako da se uz malo „povuci-potegni“ savršeno dijeli na dva dijela. Smoki Friendy će se pojaviti na svim tržištima u regionu i donijeti još više zajedničke zabave prijateljima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji.

A kako bismo dodatno ispromovisali ovaj zabavan mehanizam, organiziovali smo i nagradni konkurs za najbolje prijatelje i pokrenuli web sajt www.smokifriendy.com. Prijatelji iz cijelog regiona treba da se snime ili fotografišu kako dijele Smoki Friendy, postave snimak na web sajt i mogu da osvoje nagradno putovanje za dvoje u Barselonu.

Nagradni konkurs traje od 24.10. do 27.11. 2016 godine i svake nedjelje dijelimo po 4 putovanja za dvoje najboljih prijatelja. Na sajtu www.smokifriendy.com je moguće glasati za fotografije, snimke ili gifove. Na kraju svake nedjelje 10 snimaka sa najviše glasova ulazi u uži izbor, dok finalne pobjednike bira žiri.

Pobjednike očekuje uzbudljivo putovanje na kojem će posjetiti Milano, Barselonu, Figeras, Kosta Bravu i Veronu. A imaće priliku da uživaju i u spektakularnom dočeku Nove Godine u Barseloni.

Veliku regionalnu kampanju moći ćete da vidte na TV ekranima, na društvenim mrežama i web sajtovima, kao i na prodajnim mjestima u zemljama regiona.