Mnogo iznenađenja i suza
0

FOTO+VIDEO / Slavni priredili oproštajni show za Oprah Winfrey

Sarajevo-x.com
(Foto: AP)
Brojne slavne osobe priredile su spektakularni oproštajni show za kraljicu talk-showa Oprah Winfrey, koja je odlučila da nakon 25 godina prestane emitovati svoju popularnu emisiju i posveti se radu na svojoj kablovskoj televiziji.

Domaćin oproštajne večeri bio je glumac Tom Hanks, koji je održao dirljiv govor. Zahvalio se kraljici talk-showa, najprije zbog njenog dugogodišnjeg humanitarnog rada, ali još više zbog toga što je preko svog showa inspirisala svoje obožavatelje da žive boljim životom i da pomažu ostalima.

No potrebu da se zahvale velikoj voditeljici imale su brojne slavne osobe, pa je riječ zatražila i Madonna.

"Nije tajna da je Oprah inspirisala milione ljudi. Ona je samostalna žena koja je već 25 godina na vrhu. Još uvijek ohrabruje ljude da ostvaruju snove, da rade, čitaju, postavljaju pitanja i da se obrazuju", kazala je muzičarka, prenosi AFP.

Tokom oproštajne večeri snimane su dvije epizode, koje će biti emitovane prije 25. maja, kada će kraljica Winfrey posljednji put milionima gledatelja poželjeti dobrodošlicu u "The Oprah Winfrey Show".

Tokom oproštajne večeri prijatelji su imali brojna iznenađenja za slavnu Amerikanku, koja se nekoliko puta rasplakala od sreće. Mnogo se iznenadila kada je ugledala Michaela Jordana, a oduševila se kada su joj Jaime Foxx i Stevie Wonder otpjevali pjesmu "Isn't she lovely".

TV-voditeljici tokom oproštajne večeri zahvalili su se brojni njeni prijatelji, a pjevačica Beyonce je kazala:

"Oprah, zahvaljujući tebi sve žene si došle do novog saznanja o sebi, ali i o tome ko mogu biti."

Jerry Seinfeld je dodao da je Oprah muškarce učila kako da budu bolji muževi i kako da se nose sa povremenim nesuglasicama u bračnoj zajednici.

Posljednja epizoda najpoznatijeg talk-showa na svijetu "The Oprah Winfrey Showa" emitovat će se 25. maja.

Ona je svom timu dala dozvolu da isplaniraju dva dana puna iznenađenja i oni su tako i učinili, priredivši joj spektakularni oproštajni show.

"The Oprah Winfrey Show" počeo je sa emitovanjem na nacionalnom nivou 1986. godine. U 24 sezone snimljeno je preko 5.000 epizoda, a od samog početka bio je najgledaniji talk-show u Americi. Oprah je 2009. godine objavila da prestaje sa emitovanjem showa te počinje sa radom na svojoj "Oprah Winfrey Network".