magazin
125

Sinoć otvoren Lord Somersby's Bridge na Skenderiji

Klix.ba
Tokom ovog ljeta, u periodu od 14. do 22. augusta, najbolja zabava se očekuje na Eiffelovom mostu na Skenderiji, pretvorenom u Lord Somersby's Bridge, najavljuju organizatori.

Sinoć je, Somersby's Bridge na Skenderiji, bio čarobno mjesto užitaka za brojne posjetioce, poznate javne ličnosti i prijatelje magazina Gracija, čiji su se upolenici i menadžment potrudili da "Gracija noć" uistinu bude nezaboravna.

Prisutne je, na samom početku, pozdravio direktor Calsberg BH gospodin Dominik Martiniak.

"Sa zadovoljstvom ćemo biti domaćini u narednim danima, a Lord Somersby vam obećava najbolju zabavu u gradu", rekao je gospodin Martiniak i to na našem jeziku što je izazvalo oduševljenje i aplauz publike na mostu.

Za muzički ugođaj biili su zaduženi fantastična "Amina & Open Mind Group" koji su, jedinstvenom kombinacijom muzičkih žanrova - pop, rock, funky, disco, te R&B, publiku držali na nogama puna dva sata.

Posjetioce Lord Somersby's Bridge-a očekuje mnoštvo sadržaja, od odličnih svirki bendova iz BiH i regije među kojima su i Sevdah Baby, Bad Copy, Skroz, Dvadesetorica i Gramophonedzie, preko hit predstave „Dame biraju“, pa do nagrada za publiku i transformacije u neku od poznatih historijskih ličnosti, a sve naravno uz idealno ljetno osvježenje, Somersby Cider. Svakog dana od 16:00 – 20:00 će na Lord Somersby's Bridge-u biti upriličen AfterWork party koji uključuje i Happy Hour.

Ulaz na Lord Somersby's Bridge je besplatan do ponoći, a nakon ponoći, cijena ulaznice je 5 KM, osim za posjetioce s pozivnicom koje će i ove godine dijeliti Somersby patrola po sarajevskim kafićima za sve koji piju ovo osvježavajuće piće.

Lord Somersby's Bridge je prava festivalska poslastica, građevina koja odiše duhom Pariza, mjesto za zapečatiti ljubav i razmijeniti poljubac, lokacija za napraviti najbolji Friendsie i ovjekovječiti uspomene, mjesto na kojem svako može naći neki sadržaj za sebe i dobro se zabaviti. A Friendsie je zapravo kao selfie, samo sa prijateljima i osnovna je ideja ovogodišnje Somersby kampanje koja promovira značaj zajedničkih trenutaka u društvu najboljih prijatelja. Posjetite Lord Somersby's Bridge i uvjerite se zašto se nikada niko nije mogao mjeriti sa zabavama Lord Somerby-a.

Više informacija saznajte od Somersby družine koja kruži po gradu u Oldtimer-u ili posjetite Facebook stranicu Somersby. Let's friendsie!