Izjava na web stranici
0

Shrvana porodica Jetta Travolte obratila se javnosti

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Roditelji preminulog Jetta Travolte, holivudski glumački par John Travolta i Kelly Preston, shrvani su nakon smrti njihovog 16-godišnjeg sina koji je kolabirao u njihovoj vikendici na Bahamima.

Kako smo ranije izvijestili, Jetta je u petak na podu kupaonice pronašla dadilja, a pretpostavlja se da je uzrok smrti udarac u glavu o kadu ili WC školjku pri padu. Jett je bolovao od sindroma poznatog kao Kawasaki.

"Shrvani smo jer smo sa njim proveli tako malo vremena. Njegovat ćemo uspomenu na vrijeme s njim do kraja svojih života", izjavili su Travolta i Preston u prvoj izjavi za javnost nakon smrti sina.

"Jett je bio predivan sin kojeg bi roditelji samo mogli poželjeti", stoji u izjavi objavljenoj u nedjelju na Travoltinoj web stranici.

"Primili smo mnogo poruka sućuti od ljudi širom svijeta i želimo zahvaliti svima na molitvama i podršci. To nam je mnogo značilo. Lijepo je to podsjećanje na naslijeđeno božanstvo u ljudskom duhu koje nam daje nadu za svjetliju budućnost", poruka je ožalošćene porodice.

Pokojni Jett obolio je kad su mu bile dvije godine. Par ima još jedno dijete, osmogodišnju Ellu Bleu.