Izrasle u prave ljepotice
41

Zvijezda "Sex i grada" izašla u javnost sa kćerkama koje godinama čuva od svjetala reflektora

I. B.
Sarah Jessica Parker pojavila se na premijeri svog filma sa kćerkama (Foto: EPA-EFE)
Sarah Jessica Parker pojavila se na premijeri svog filma sa kćerkama (Foto: EPA-EFE)
Sarah Jessica Parker, američka glumica i zvijezda serije "Sex i grad", na premijeru svog novog filma stigla je u društvu svojih 13-godišnjih kćerki bliznakinja, koje inače vješto skriva od očiju javnosti.

Parker je promovisala drugi nastavak njenog filma "Hocus Pocus", a na premijeru je povela i svoje kćerke Tabithu i Marion s kojima rijetko izlazi u javnost.

Djevojčice su odmah privukle pažnju, a oduševile su i svojim modnim odabirima, te su mnogi zaključili kako su ukus za modu naslijedile od majke te izrasle u prave mlade dame.

Marion je odjenula svjetlucavu haljinu koju je kombinovala sa ljubičastim štiklama, dok se Tabitha odlučila za crnu haljinu i štikle u istoj boji. nosila crni broj i ljubičaste cipele.

Parker se pojavila u cvjetnoj tunici i ružičastim hlačama s upečatljivim ružičastim štiklama, a na crvenom tepihu pridružio im se i otac djevojčica, a Sarahin suprug Matthew Broderick.

Par je kćerke Tabithu i Marion dobio uz pomoć surogat majke, sedam godina nakon rođenja njihovog sina Jamesa (19). Javnim nastupima bliznakinja smo tokom godina rijetko svjedočili budući da se njihovi roditelji trude odgajati djecu što dalje od svjetala reflektora.

Glumica ih, također, gotovo nikada ne objavljuje ni na svojim društvenim mrežama, izuzev fotografija koje su nastale s leđa, ili gdje suptilno otkriva kada se druži sa svojom djecom.

James se ovoga puta nije pridružio porodici, no poznato je da je krenuo stopama roditelja, te se i on bavi glumom.

Parker i Broderick upoznali su se 1991. godine, a spojila ih je zajednička ljubav prema pozorištu. Vjenčali su se 1997. godine, godinu dana prije premijere kultne serije koja je je obilježila karijeru glumice.