Zabrinula obožavatelje
53

Zvijezda serije "Squid Game" priznala kako je zbog slave naglo smršala

I. S.
Foto: Instagram/hoooooyeony
Foto: Instagram/hoooooyeony
Zvijezda "Squida Gamea" HoYeon Jung otkrila je da je smršala čak osam kilograma za 10 dana dok je radila promociju spomenute serije u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Nisam imala vremena da jedem. Previše sam smršala. Sva odjeća koju sam nosila mi je postala prevelika nakon što sam stigla u Ameriku", priznala je u intervjuu za Star News.

Njeni obožavatelji komentarisali su nagli gubitak kilograma nakon što je objavila nekoliko novih fotografija na Instagramu.

"Ne želim širiti negativnost, ali samo želim reći da me fotografija na kojoj si u crnoj haljini naročito zabrinula. Znam da poznate ličnosti moraju pratiti određene standarde ljepote, ali molim te da počneš više jesti", napisala je jedna obožavateljica.

"Sve si mršavija. Nadam se da si sretna i da brineš o svom zdravlju", također je jedan od komentara.

Glumica je ranije ovog mjeseca priznala da se bori s ovim problemom, a kao uzrok navela je iznenadni uspjeh serije "Squid Game".

"Zbog koronavirusa se sve prebacilo na online režim pa se nisam mogla naviknuti na brzi tempo života. Izgubila sam osam kilograma za deset dana. Nisam mogla da jedem kada je serija iznenadno postala naročito popularna. Nije riječ o stresu nego sam se jednostavno pogubila", kazala je.