Potvrdio glasine
24

Zvijezda serije "Beverly Hills" razvodi se nakon 17 godina braka, suprug podijelio vijesti

L. R.
Tori Spelling i Dean McDermott (Foto: EPA)
Tori Spelling i Dean McDermott (Foto: EPA)
Zvijezda serije "Beverly Hills" Tori Spelling i njen suprug Dean McDermott razvode se nakon 17 godina braka.
Vijest o njihovom razvodu, podijelio je upravoMcDermott, ali je nedugo nakon toga obrisao svoju objavu, što je mnoge fanove zbunilo.

"S velikom tugom i vrlo teškim srcem osjećam da smo nakon 18 godina provedenih zajedno i pet nevjerojatne djece, Tori Spelling i ja odlučili krenuti svako svojim putem i započeti novo vlastito putovanje. Nastavit ćemo raditi zajedno kao roditelji puni ljubavi i voditi i voljeti našu djecu kroz ovo teško vrijeme", napisao je McDermott na svom Instagram profilu.

Spelling i McDermott više puta su se oglašavali o glasinama koje su navodile na njihove razvod, budući da je McDermott varao Spelling. Ona je u martu 2021. godine nije nosila burmu, a u maju iste godine javno je priznala da ona i njen suprug spavaju u odvojenim sobama.

Međutim, par je u februaru viđen na romantičnoj večeri u restoranu Noi Due Trattoria u Agoura Hillsu u Kaliforniji, a sudeći prema fotografijama koje su pristigle u medije, izgledali su zaljubljeno.

Podsjećamo, glumica je krajem prošle godine završila u bolnici i tada se obratila putem društvenih mreža gdje je navela da joj je teško biti odvojenom od porodice. Ona i McDermott vjenčali su se 2006. godine, a zajedno imaju sinove Liama (16), Finna (10) i Beau (6) te kćeri Stellu (15) i Hattie (11).