Slavna "Baby"
2

Zvijezda "Prljavog plesa" tvrdi: Zbog operacija nosa postala sam neprepoznatljiva

D. J.
Foto: EPA
Foto: EPA
Zvijezda "Prljavog plesa" Jennifer Grey otkrila je da je nekima bila neprepoznatljiva nakon operacije nosa za koju se odlučila nakon što je stekla slavu po izlasku kultnog filma 1987. godine.

Glumica (62) najpoznatija je po ulozi Frances "Baby" Houseman u filmu, u kojem je glumila uz Patricka Swayzea, koji je glumio Johnnyja Castlea.

Nakon uspjeha, Grey je imala dvije operacije nosa zbog kojih je nekima postala neprepoznatljiva.

O svojim je iskustvima govorila u novim memoarima "Out of the Corner", u kojima se, između ostalog, prisjetila posljedica operiranja nosa.

U razgovoru za People otkrila je da je Michael Douglas nije prepoznao na premijeri nakon druge operacije nosa.

"To je bio prvi put da sam izašla u javnost. I postala je jasno da postajem nevidljiva, iz dana u dan. U očima svijeta to više nisam bila ja."

Glumica je rekla da se cijeli život opirala rinoplastici, ali je "shvaćala" da su i drugi židovski glumci radili operaciju nosa kako bi se "asimilirali".

"Shvatila sam da moraš promijeniti ime i morala sam učiniti određene stvari, i to je jednostavno bilo normalno. Samo se pokušavaš uklopiti", kazala je 62-godišnja glumica.

Grey je za New York Times rekla da su je na operaciju nosa potaknuli rođak i tri plastična kirurga.

Prisjetila se da ju zaposlenik zrakoplovne kompanije - koji je gledao "Prljavi ples" mnogo puta - nije prepoznao i čak joj je rekao: "Znam kako izgleda Jennifer Grey. A ti nisi ona."

To što je bila neprepoznatljiva navodno je utjecalo na njezinu karijeru.

Najavila je da trenutno radi na nastavku "Prljavog plesa", 35 godina nakon što je original prvi put objavljen.