Tvrdi u memoarima
29

Zvijezda "Prljavog plesa" o zarukama s Deppom: Bio je ludo ljubomoran i paranoičan

D. J.
Foto: Instagram/EPA
Foto: Instagram/EPA
Dok se gotovo svaki detalj veze Johnnyja Deppa i Amber Heard otkriva trenutno na sudu, zvijezda "Prljavog plesa" Jennifer Grey podijelila je svoja iskustva s glumcem.

U svojim novim memoarima "Out of the Corner", Gray je Deppa nazvala "ludo ljubomornim i paranoičnim", posebno kada bi bili razdvojeni tada tijekom veze.

Grey (62) i Depp (58) upoznali su se 1989. i zaručili dva tjedna nakon prvog izlaska. Rastali su se neposredno prije nego što je Grey napunila 29 godina.

NJihov prvi spoj prošao je dobro, napisala je Jennifer u memoarima.

"Jeli smo, razgovarali, pili Jack Daniel's, smijali se, uzimali pauze za cigarete. Bio je tako simpatično lijep. I iznenađujuće otvoren, smiješan, neobičan i sladak", napisala je u dijelu koji je objavio The Independent.

Dva tjedna nakon što ju je upoznao, Depp je zaprosio Jennifer, a nabavili su i pudlicu po imenu Lulu.

"Ona je bila naša beba i netko tko mi je pravio društvo kad je Johnny bio izvan grada", napisala je Gray. "Johnny je svaki tjedan putovao na posao iz Vancouvera, ali je počeo sve češće upadati u nevolje: tučnjave u barovima, okršaje s policajcima."

Kada bi se vratio kući, Depp bi bio "ludo ljubomoran i paranoičan zbog onoga što sam radila dok ga nije bilo", napisala je Gray.

Gray je otkazala njihove zaruke prije njenog 29. rođendana kada je otišao na sastanak i nije je kontaktirao nekoliko sati.