Očekuju svađe i skandale
0

Zločesta Lindsay Lohan u kući Velikog brata

Sarajevo-x.com
Zločesta holivudska djevojka, kako je zovu mediji, Lindsay Lohan će se pojaviti u kući Velikog brata u serijalu gdje će biti samo poznate osobe. Producenti serijala u Los Angelesu su se sastali sa Lohan i njenim menadžerima i pregovaraju o uslovima.

Poznata glumica bi se trebala pojaviti u serijalu koji će biti prikazivan na Kanalu 5 ukoliko joj sudija dozvoli da prekine uslovnu kaznu.

"Lindsay bi bila sjajan dodatak za naš serijal Slavni u Velikom bratu. Mi vjerujemo da će biti mnogo skandala i svađa ukoliko uđe u kuću jer ona ima divlji karakter", rekli su iz producentskog tima Velikog brata, prenosi Daily Mail.

Za svaki slučaj, članovi tima Velikog brata pripremaju neke njene snimke koje bi prikazali kao dio serijala. Međutim, Lohan ima još najmanje mjesec dana službe u zajednici i nije poznato da li će uspjeti stići na vrijeme da se pojavi u Velikom bratu.

Producenti Velikog brata su rekli da će pisati sudiji i reći da zaista ne postoji sigurnije uređenje od kuće Velikog brata gdje bi njeno vladanje bilo konstantno nadgledano.

Slavna LiLo započela je karijeru sa 11 godina u filmu Zamka za roditelje i postala instant dječija zvijezda. Međutim, nekoliko godina kasnije postala je poznata isključivo po zabavama sa prijateljicom Paris Hilton zbog kojih je imala mnogo problema sa drogama, alkoholom i policijom.