Nova je 28-godišnja novinarka
0

Zlatan Zuhrić Zuhra ima novu djevojku

Sarajevo-x.com
Poznati hrvatski TV voditelj i glumac Zlatan Zuhrić Zuhra prije mjesec dana prekinuo je vezu, no navodno je već našao novu djevojku.

Iako je donedavno tvrdio da se su on i 28-godišnja Romina Božac "samo nakratko udaljili", poznati je voditelj prošle sedmice, na Festivalu zabavne muzike viđen u društvu crnokose djevojke.

Kako piše Story, a prenosi Index.hr, radi se o 28 godišnjoj voditeljici splitske lokalne televizije i omiškog radija, Ireni Perišić. Zuhra i Irena bili su zajedno cijelu večer, a s njima je bila i zajednička prijateljica, vizažistica Sandra Skočibušić. Novinari Indexa su pitali Zuhru ima li između njega i Irene nešto više od prijateljstva, ali im je samo rekao: "Nemam komentara".

Poznatog voditelja i glumca, inače čestog gosta i u Sarajevu, je krajem prošle godine napustila nevjenčana supruga Asja s kojom ima osmogodišnjeg sina. Nakon toga je preko zajedničkog prijatelja upoznao Rominu, studenticu Pravnog fakulteta u Rijeci i zaposlenicu jedne osiguravajuće kuće. Par je bio u vezi tri mjeseca, a za sad se ne zna šta je dovelo do prekida.