Izlazi "John Wick 4"
55

Život Keanu Reevesa obilježile tragedije: Kćerka mu je umrla, žena poginula, prijatelj se predozirao

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Objavljen je najnoviji trailer četvrtog nastavka franšize "John Wick u distribuciji Blitz filma koji u kina stiže 23. marta, a u glavnoj ulozi je ponovno omiljeni holivudski glumac Keanu Reeves.

Ovaj 58-godišnji glumac osim svojim ulogama, pozornost privlači i zbog svog privatnog života koji je baš poput nekog filma.

Kad je imao samo tri godine, njegov otac Samuel napustio obitelj. Keanu i njegove sestre odrasli su s bakom i djedom, budući da se njihova mama često udavala i rastajala. Reeves je bio problematično dijete, a iz škole su ga izbacili nekoliko puta. Početkom devesetih postaje sve popularniji holivudski glumac, a ljubav svog života Jennifer Syme upoznao je 1999. godine, a par je te godine trebao dobiti i dijete.

Međutim, Jennifer je izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće, a taj strašni gubitak ih je međusobno udaljio i prekinuli su vezu. Trebala im se roditi djevojčica, a taj gubitak ih je shrvao.

Nakon smrti nerođene bebe, Keanu proživljava još jednu tragediju. Jennifer Syme je dvije godine nakon gubitka bebe poginula u stravičnoj prometnoj nesreći u Los Angelesu. Glumica se pri punoj brzini zabila u parkirane automobile, ispala iz vozila i ostala mrtva na mjestu.

Keanu je ostao bez Jennifer, ali i bez najboljeg prijatelja Rivera Phoenixa koji je preminuo od predoziranja. Bojao se da će ostati i bez sestre Kim Reeves koja se deset godina borila s leukemijom. Reeves je 70% svog honorara iz filma Matrix dao jednoj bolnici za liječenje leukemije, a kasnije je osnovao i vlastitu zakladu za borbu protiv raka.

Ipak nakon svih tragedija čini se kako je glumac konačno pronašao sreću s 50-godišnjom Alexandrom Grant, umjetnicom koja je Reevesova dugogodišnja suradnica.