Ne glumi zvijezdu
134

Žika Todorović pokazao koliki je čovjek, u Beogradu se fotografisao s radnicima Gradske čistoće

Klix.ba
Foto: Instagram/srdjan.zika.todorovic
Foto: Instagram/srdjan.zika.todorovic
Srđan Žika Todorović je na društvenim mrežama objavio na kojoj u Beogradu pozira s radnicima Gradske čistoće. Mnogi su ga zbog ovog poteza pohvalili jer smatraju da, za razliku od mnogih, ne glumi zvijezdu.

"Od gospodina čovjeka naravno da je i sin gospodin. Respekt za umjetnički dar, ali iznad svega kućno vaspitanje je osnova za cijeli život. Ili si čovjek ili ne, a diploma je ulaznica za posao od kojeg obezbjeđujemo egzistenciju. Radnici Gradske čistoće isti su kao i ja, radnik u socijalnoj zaštiti, a đubretari su svi oni koji bacaju đubre i prljaji naš najljepši grad Beograd", "Čovjek legenda, bez kompleksa", "Časni i pošteni ljudi", neki su od komentara.

Inače, neki ljudi su ranije kritikovali Žiku zato što je bio u žiriju takmičenja "Ja imam talenat". Tu su u bili i Rasta, Ana Nikolić i drugi. No, on u tome ne vidi ništa negativno.

"To što sam se pojavio na TV Pink ništa ne znači, jer ja volim da eksperimentišem. Volio bih da probam sve, da budem voditelj, u žiriju… Znam da se pogrešno shvatilo i da su me mnogi ispljuvali zbog toga šta ću ja tamo i pored tih ljudi, ali to su normalni ljudi. Rasta i ja smo, muzički gledano, dva različita svijeta. On se bavi hip-hopom. Ja znam vrlo malo o tome, ali dovoljno da budem u žiriju. Druženje s njim me je naučilo mnogim stvarima o tom žanru muzike", rekao je za Nova.rs.

Na pitanje kakav je utisak stekao o Rasti privatno je odgovorio:

"On je gotivan lik s kojim sam se upoznao na tom snimanju. Muzički je obrazovan, za razliku od mnogih repera. Umije da pjeva, svira klavir, ima muzičku školu. To što on koristi autotune je više njegova odluka da bude takav zvuk", kazao je.