Jennifer Aniston
0

"Ženama nisu potrebni muškarci da bi imale dijete"

Sarajevo-x.com
Jennifer Aniston (Foto: Reuters)
Jennifer Aniston (Foto: Reuters)
Glumica Jennifer Aniston izjavila je kako žene više ne moraju čekati "onog pravog" da bi zasnovale porodicu. To vrijeme je prošlo i sve žene koje žele djecu, ali ne i supruga, imaju mogućnost umjetne oplodnje, smatra Aniston.

Govoreći na konferenciji za štampu u Los Angelesu o svom novom filmu o umjetnoj oplodnji, "The Switch", slavna glumica je istakla kako su se vremena promijenila, a samim time i ideja o tradicionalnoj porodici.

"Žene sve više shvataju da ne moraju čekati 'onog pravog' kako bi zasnovale porodicu. Kada shvate da je došao taj trenutak i da su spremne na to one mogu dobiti dijete i bez muškarca", kazala je Aniston koja u novom filmu glumi ženu koja se odlučuje da postane roditelj i dobije dijete umjetnom oplodnjom.

Na pitanje da li je njena uloga u filmu sebična i na konstataciju da dijete treba imati i oca kako bi živjelo u normalnoj porodici, holivudska glumica je kazala: "Ljubav je ljubav i porodica je ono što vas okružuje."

Aniston je dodala i to da bi u budućnosti željela i sama postati majka.

"Želim biti majka, to sam rekla i ranije i danas mislim tako", istakla je Jennifer Aniston, prenijeli su američki mediji.