Sudi joj se u ponedjeljak
15

Žena uhodila porodicu Davida Beckhama, tvrdi da je majka jednog njegovog djeteta

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sharon Bell iz Hertfordshirea koja je optužena da je uhodila nogometnu legendu Davida Beckhama i njegovu obitelj pojavit će se na sudu sljedeći tjedan.

Bell je optužena da je uznemiravala bivšeg kapetana Engleske tako što je više puta pokušavala stupiti u kontakt i slala mu niz pisama, prenosi The Sun.

Glasnogovornik Metropolitanske policije potvrdio je da je Bell optužena za uhođenje.

"Prekršaji su se dogodili između jula i oktobra 2021. Obitelji su poslana brojna pisma i bili su predmet brojnih neželjenih pristupa na kućnim adresama i u školi", naveli su iz policije.

Bell se pojavila i u školi 10-godišnje Harper u novembru prošle godine u pokušaju da upozna kćer umirovljenog nogometaša.

Njezini pokušaji da stupi u kontakt s obitelji Beckham navodno datiraju još od 2016. godine, kada je tvrdila da je majka jednog od četvero djece Davida i Victorije Beckham.

Ona će se pojaviti pred Westminster Magistrates' Court u ponedjeljak, 28. marta kako bi se suočila s optužbama.

58-godišnjoj ženi je također zabranjeno da bude u krugu od 500 metara vile obitelji Beckham u Oxfordshireu i škole u koju ide Harper.

Privremena je naredba donesena na pet mjeseci u decembru 2021., a idućeg tjedna suci će odlučiti je li potrebna trajna mjera zaštite od uhođenja.