Showbiz
161

Zbogom Ronaldo: Irina Shayk i Bradley Cooper više ne kriju svoju ljubav

Klix.ba
Ruska ljepotica Irina Shayk više ne skriva svoju ljubav sa slavnim američkim glumcem Bradleyjem Cooperom.

Njih dvoje su paparazzi u proteklom periodu zabilježili skupa više puta, a par se sve dosad nastojao skrivati od znatiželjnih fotografa. Ipak, izgleda da su končano odlučili i čitavom svijetu otvoreno reći da su u vezi.

Par je fotografisan u Londonu, a 40-godišnja zvijezda filma "American Sniper" nije mogla skinuti ruke sa 29-godišnje ruske ljepotice.

Bradley Cooper je nedavno prekinuo sa britanskom manekenkom Suki Waterhouse (23), dok su Irina Shayk i slavni nogometaš Christiano Ronaldo svoju petogodišnju vezu prekinuli u januaru ove godine.

Irina Shayk je nakon prekida sa Ronaldom za jedan španski magazin izjavila kako je njen savršeni muškarac "vjeran i iskren", te priznala kako se kraj pogrešnog muškarca osjeća "ružnom i nesigurnom u sebe".

Njene su izjave samo raspirile tračeve o tome kako je ruska manekenka Christiana Ronalda (30) ostavila zbog nevjere i afera sa drugim ženama.

Ljepotici su nakon prekida sa slavnim nogometašem zamjerili i kako je provokativnim izdanjem na dodjeli Oscara "nepotrebno privlačila pažnju i liječila slomljeno srce zbog Ronalda", no izgleda kako je poznatoj Ruskinji sasvim dobro i bez njega.