Žali za svojom odlukom
34

Zbog jednog poteza: Ben Affleck se plaši da će mu Jennifer Lopez uništiti karijeru

L. R.
Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: EPA-EFE)
Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: EPA-EFE)
Ben Affleck navodno se plaši da će mu Jennifer Lopez uništiti karijeru.
Naime, kako izvor blizak glumcu tvrdi, Affleck vjeruje da je napravio pogrešku što se uključio u film Jennifer Lopez "This Is Me...Now". Riječ je o njenom biografskom filmu koji je romantičan, a inspirisan je njenim ponovnim povezivanjem s Benom Affleckom.

Tako je izvor za Heat Magazine rekao da Affleck nije previše uvjeren u to kako će film izgledati.

"Postoji vrlo realan rizik da ovaj film neće dobiti reakciju koju ona očekuje. Ben se žalio prijateljima da bi ovo moglo završiti kao film 'Gigli 2.0'", rekao je izvor.

Inače, romantična komedija "Gigli 2.0" iz 2003. godine u kojem su se Ben Affleck i Jennifer Lopez prvi put sreli i sarađivali, nije se poslavio na kino bagajnama, a kritičari su ga nazvali najgorim filmom stoljeća.

"Bit će mu posebno neugodno s obzirom na karijeru koju je izgradio i koliko ozbiljno shvaća svoje projekte. On se boji da je napravio veliku pogrešku što se upleo i da njegovi strahovi uzrokuju napetosti u njihovom braku", dodao je.

Podsjećamo, popularni par je ponovo pokrenuo svoju romansu 2021. godine nakon gotovo dva desetljeća, a vjenčali su se naredne godine. No, u posljednjih godinu dana fotoreporteri ih često snime dok su neraspoloženi pa se sumnja da imaju problema u braku.