Slavna glumica
22

Zbog finansijskih problema: Tori Spelling nakon razvoda s djecom živi u kamperu

L. R.
Tori Spelling (Foto: EPA)
Tori Spelling (Foto: EPA)
Slavna glumica Tori Spelling nakon razvoda s Deanom McDermottom navodno se suočava s finansijskim problemima zbog čega trenutno živi u kamperu zajedno sa svojom djecom.
Naime, zvijezda serije "Beverly Hills 90201" nedavno je snimljena na jednoj od plaža u Kaliforniji, gdje je unajmila kamper za šest osoba. iznajmljivanje kampera za jedno noćenje navodno košta između 100 i 250 dolara.

Zbog toga su nastale glasine da se Spelling suočava s troškovima razvoda, ali nekoliko izvora blisko glumici izjavilo je da ona samo želi provesti ljetni odmor s porodicom i da pritom želi uštedjeti.

Jedan od izvora naveo je da bi Spelling voljela biti u nekom luksuznijem smještaju, ali je odlučila pripaziti na troškove. Izvor je također naveo da Tori želi pronaći mir dok traje proces razvoda.

"Istina je da ona financijski nije u dobrom položaju. Nije nužno bila financijski osviještena sa svojim novcem tokom godina, uzimajući u obzir budućnost porodice, a to je sad sustiže", poručio je izvor.

Podsjećamo, Spelling i McDermott vjenčali su se 2006.godine, a zajedno imaju sinove Liama (16), Finna (10) i Beau (6) te kćeri Stellu (15) i Hattie (11). Slavni par je dugo bio u fokusu javnosti zbog svojih bračnih problema, a McDermott je navodno i prevario Spelling 2013. godine. Vijest o razvodu podijelio je upravo McDermott u junu ove godine.