Bivši model
14

Zavodnik iz ranijih sezona serije "Seks i grad" u 50. godini izgleda bolje nego ikada

Klix.ba
Jason Lewis (Foto: Instagram)
Jason Lewis (Foto: Instagram)
Jason Lewis (50), australskog glumca i modela, pamtimo po ulozi u seriji "Seks i grad", kada je mamio uzdahe gledateljki. Međutim, iako ga nema u novim epizodama serije, on i dalje izgleda jednako dobro.

Lewis je u seriji "Seks i grad" glumio je neodoljivog Smitha Jerroda koji je uspio ukrotiti atraktivnu Samanthu Jones. Iako danas ima 50 godina i promovira nešto drugačiji imidž, on i dalje slovi kao seks simbol.

Smith je bio u ljubavnoj vezi sa Samanthom koja mu je pomogla da ostvari svoj san te da karijeru modela razvije u karijeru glumca. I nije slučajnost da se oko njegovog lika razvila takva priča.

Glumac je nedavno otkrio da nije ni dobio poziv da učestvuje u novoj sezoni serije "Seks i grad". Međutim, 12 godina nakon što smo ga posljednji put gledali u ulozi Smitha, Jason je i dalje u nevjerovatnoj formi i izgleda možda bolje nego ikada.

Ovaj 50-godišnji glumac osim u "Seksu i gradu", publici je poznat i po epizodnim ulogama u serijama "House", "Grey's Anatomy". Nakon završetka serije s televizijskog ekrana prešao je na filmsko platno i snimio filmove poput "The Jacket", "The Death And Life Of Booby Z" i "The Attic", a u filmu "Running Wild" njegova partnerica je Sharon Stone.