Nova serija
3

Zavirite u profesionalni, ali i privatni život Kylie Jenner

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
"Life of Kylie" je spin-off serija o profesionalnom, ali i privatnom životu američke reality TV zvijezde i mlađe sestre Kim Kardashian Kylie Jenner.

Serija će debitirati ovog ljeta, a pratit će život Kylie Jenner i Kylie kao poduzetnicu, modnu dizajnericu, autoricu, TV zvijezdu i izvršnu direktoricu "Kylie Cosmetics".

Serija će istovremeno pratiti i njen privatni život, uključujući vrijeme koje je provela s bliskim prijateljem Jordyn Woods.

"Posljednjih nekoliko godina bile su nevjerovatne, a sve vrijeme imala sam podršku svojih fanova. zahvaljujući ovoj seriji moći će zaviriti u sve uzbudljive stvari koje radim te saznati kako provodim svoje vrijeme s bliskim prijateljima", rekla je Kylie.

"Life of Kylie" je najnovija serija centrirana oko klana Kardashian-Jenner, a trenutno se emiruje trinaesta sezona serije "Keeping Up with the Kardashians".

"Njena ljepota, pamet i status modne ikone učinili su je jednom od najpoznatijih i najuspješnijih mladih žena na svijetu. Tako je mlada, a toliko je puno postigla i znam da će publika biti oduševljena njenom spremnošću da s njima podijeli svoju svakodnevnicu", rekao je Jeff Olde, izvršni potpredsjednik za nove programe i razvoj E! kanala na kojem će serija biti emitirana.