{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zavirite u privatni život Sarah Jessice Parker

S
Sarajevo-x.com
13.7.2011. u 08:49
0
10
Zavirite u privatni život Sarah Jessice Parker
0
Slavna glumica Sarah Jessica Parker dopustila je novinarima i fotografima američkog magazina Vogue da zavire u njen dom i javnosti pokažu kako izgleda jedan njen dan. Tvrdi da tokom dana najviše vremena i energije utroši na svoje troje djece.
Jedna od najplaćenijih glumica u Hollywoodu, brigu o djeci ne voli prepuštati dadiljama, pa tako tokom cijelog dana balanisra između svog posla, zakazivanja ljekarskih pregleda za djecu, pomaganja oko zadaće, školskih projekata i brojnih ostalih zadataka.

"Najčudnije je to što tokom dana stignemo obaviti tako mnogo posla", kazala je Jessica Parker.

Majka troje djece u posljednjem filmu "I Don't Know How She Does It" glumi Kate Reddy, finansijsku direktoricu koja balansira između privatnog i poslovnog život.

"Volim tu ulogu i mogu se povezati s njom", kazala je Amerikanka koja ima osmogodišnjeg sina Jamesa i dvogodišnje bliznakinje Tabithu i Marionu, koje je rodila surogat majka.

SJP je za magazin Vogue priznala i to da je majčinstvo ponekad sputava.

"Da nemam djecu svaku noć bih išla u pozorište ili na balet."

U razgovoru se osvrnula i na svoju ulogu Carrie Bradshaw u seriji i filmu "Sex and the city".

"Ona i ja nismo slične, ali volim igrati tu ulogu jer je promijenila moj život na mnogo različitih načina. No, ja nisam zaluđena cipelama i ne razmišljam cijeli dan o modi", rekla je glumica dodavši da je uprkos svojoj dugogodišnjoj karijeri i iskustvu nervozna kada treba prihvatiti novu ulogu i da polako gubi "apetit".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: