Prenijelo ga
122

Zaručnik Megan Fox zgrozio ljude: Razbio čašu od glavu pa tako krvav nastavio pjevati

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zaručnik Meghan Fox, reper Machine Gun Kelly zgrozio je obožavatelje svojim ponašanjem nakon koncerta u sklopu Mainstream Sellout Toura, a koji je održan u Madison Square Gardenu.

Naime, na afterpartyju u Catch Steakhouseu Machine Gun Kelly se toliko uživio u svoj govor da je u jednom trenutku razbio čašu od čelo, nakon čega je krvav nastavio pjevati.

U jednom trenutku odbio je zavoje od osoblja, i krv koja mu je curila niz lice obrisao je prljavom krpom, a sve je to iz prvog reda promatrala glumica Megan Fox.

Dan poslije, pokazalo se da se muzičar tu noć previše zabavljao da bi očistio ranu ili se spremio za krevet, pa se pratiteljima javio ujutro u istoj odjeći i pokazao ranu i osušenu krv.

Objavio je i video svog performansa, ali ga je ubrzo uklonio. Međutim video se pojavio na Twitteru, a ljudi se ne prestaju zgražati nad njegovim ponašanjem.

"O sr*anje", rekao je na Instagram storyju.

Međutim, to nije bio jedini ispad pjevača te večeri. Tijekom svog koncerta u Madison Square Gardenu, reper koji se okrenuo prema rocku, snimljen je kako viče na člana ekipe usred svog rasprodanog koncerta.

Obožavatelji kažu da je Kelly izletio s pozornice kako bi se suočio s radnikom prije nego što ga je morao zadržati drugi član ekipe dok je njegov bend svirao.

MGK se konačno vratio na pozornicu gdje je na pravi punk-rock način razbio svoju gitaru u komade.