Problemi
0

Zaručnica ostavila Ronalda nakon skandala s transvestitima

FENA
Nakon skandala s transvestitima Ronalda je ostavila zaručnica Maria Beatriz Antony i vratila se roditeljima u Braziliju, a njezin bi primjer navodno mogao slijediti i Brazilčev najveći sponzor Nike.

Ronaldo plaća puno veću cijenu od 30.000 dolara koliko je navodno od njega za šutnju tražio transvestit Andre Albertino. Iz zajedničkog stana iselila je zaručnica, koja je prema izjavama prijatelja otkako se vratio u Brazil na oporavak od ozljede koljena, bila nezadovoljna njegovim konstatnim izlascima i 'noćnim životom'.

Skandal s transvestitima je, čini se, bila samo kap koja je prelila čašu. Lošu vijest navodno joj je priopćio sam Ronaldo kojeg je također nemoguće pronaći u zajedničkom stanu jer se od nemilog događaja od medija skriva u kući svoje majke.

Navodno se na jednostrani 'raskid' sprema i Nike s kojim Ronaldo inače ima doživotan ugovor vrijedan oko 100 milijuna dolara. Raskalašen život i spominjanje droge nisu u skladu s imidžom koji je Ronaldo godinama imao, tj. bio je uzor mnogim mladima diljem svijeta.

"Još prikupljamo informacije, ništa još nije službeno", rekao je glasnogovornik brazilske podružnice Nikea David Grinberg.