Novi početak
58

Zaručila se Lindsay Lohan, posrnula teen zvijezda i kraljica skandala

I. B.
Instagram: Lindsay Lohan
Instagram: Lindsay Lohan
Glumica Lindsay Lohan mnogima je bila omiljeno lice sa malih ekrana. Preslatka crvenokosa djevojčica sa pjegicama javnost je osvojila u filmu "Zamka za roditelje", a kasnije i ulogom u filmu "Mean Girls" iz 2004.

Nakon burne, i ne tako davne prošlosti, Lindsay gradi novi početak, a našla je sreću i u ljubavi. Sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je vijest o svojim zarukama.

"Moja ljubav, život i budućnost", napisala je Lindsay uz fotografije na kojima pozira sa dečkom Baderom Shammasom.

Bader i Lohan u sretnoj su vezi već dvije godine, a sada su odlučili i da naprave veliki korak.

Glumica je nedavno obznanila i kako ćemo je uskoro ponovo gledati na malim ekranima i to u Netflixovom filmu gdje će utjeloviti razmaženu nasljednicu hotela.

"Vraćam se glumi i ne mogu biti sretnija", izjavila je tada.

Da podsjetimo, prevelika slava u mladim godinama loše je utjecala na Lindsay. Od simpatične djevojčice, odrastala je u problematičnu ovisinicu o narkoticima i alkoholu.

Njeno ime pratili su brojni skandali, a javnost je bila upućena u njena žestoka partijanja sa Paris Hilton, loš odnos s majkom, burne ljubavne veze i sl. Posrnula glumica svakodnevno je punila naslovnice vijestima o krađama, kaznama koje joj je policija redovno pisala zbog brze vožnje, a potom i šokantnom odlukom da prelazi na islam.

Svoju upečatljivu ljepotu upropastila je estetskim zahvatima, a mnogi su primjetili da je sada gotovo neprepoznatljiva.

Umjesto uspona, Lindsay je dotakla dno, a kako će izgledati njen novi početak, ostaje nam da tek saznamo.