Ljubav cvjeta
1.1k

Zaručila se kćerka Bakira Izetbegovića za uspješnog bh. youtubera Adnana Cerića

Klix.ba
Jasminu Izetbegović, kćerku predsjedavajućeg Doma naroda PS BiH i predsjednika SDA Bakira Izetbegovića te direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović, jučer je zaprosio Adnan Cerić, popularni bh. youtuber s kojim uskoro planira stati na ludi kamen.
CeriX, što je pseudonim pod kojim je poznat Adnan Cerić na YouTubeu, jučer je proslavio svoj 33. rođendan te je iskoristio ovu priliku da u krugu porodice i prijatelja zaprosi svoju djevojku Jasminu Izetbegović.

Ona nije krila oduševljenje, a momenti prosidbe iz jednog restorana objavljeni su na Instagramu.

Prije samo pet dana pisali smo da ovaj par svoju vezu već duže vrijeme ne krije od očiju javnosti s obzirom na to da često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama s putovanja, izlazaka s prijateljima ili s nekih drugih događaja.

CeriX se svrstava u red najuspješnijih bh. youtubera, a prepoznatljiv je po svom načinu igranja igrica i specifičnom komentiranju. Njegov kanal na YouTubeu trenutno prati oko 300.000 osoba, dok na Instagramu ima više od 55 hiljada pratilaca. Klipove Adnana Cerića pregledali su milioni ljudi.

Za razliku od vjerenika, Jasmina Izetbegović je osoba koja izbjegava eksponiranje. Poznato je da je završila Akademiju likovnih umjetnosti u Sarajevu te da je osnivač i generalna direktorica jedne marketinške agencije.