Djevojčica u tijelu žene
0

FOTO / Zanosna Emma Watson na plaži u bikiniju

Sarajevo-x.com
Mlada glumica Emma Watson poznata po ulozi Hermione Granger u Harryju Potteru 'pokazala' je svoje zanosno tijelo. Naime, dok se opuštala sunčajući se i kupajući u moru neumorni paparazzi 'uhvatili' su čari mlade Watson koja za sebe kaže da nije djevojčica, ali još uvijek nije ni žena.

Devetnaestogodišnja Ema Watson je sve popularnija. Proslavila se glumeći sporedni lik u Harryju Potteru, ali okušala se i u svijetu mode.

Njene glamurozne fotografije objavljivane su i u prestižnom magazinu Teen Vogue, zatim u italijanskom izdanju Voguea, u modnom magazinu Crash, i brojnim drugim, a zaštitno je lice i britanske modne kuće Burberry.

Nedavno je izjavila da je gluma i ne privlači previše te da će narednu ulogu u nekom filmu uzeti jedino ako joj se baš učini privlačnom, poput uloge Hermione.

Emma je imala nekoliko 'gafova' kao onda kada je na premijeri filma Harry Potter 'slučajno' pokazala gaćice, ili onda kada je pokazala čipkasti grudnjak tokom šetnje gradom s prijateljicom, no njeno tijelo su htjeli vidjeti mnogi njeni obožavatelji, a ovim fotografijama Emme u bikiniju želja im je i ispunjena.