Showbiz
8

Zanimljive teme u Dejana talk showu u subotu i nedjelju

Dejana Rosuljaš u svom talk showu na OBN televiziji i ovog vikenda će ugostiti zanimljive sagovornike.

U subotu, 20.12.2014., Dejana će ugostiti ljude koji sviraju lijericu, gusle, dvojnice, diple, saz, karozen, sargije, zurle... spoj umijeća, profesionalizma i ljubavi za muziku.

Postoji mnogo toga vrijedno hvale u našem muzičkom nasljeđu. Harmonizacija je jednostavna, ali i maštovita, i instrumentalni segmenti razvijaju se kroz pjesmu, uzimajući neočekivane obrte i nudeći nove detalje prilikom svakog novog slušanja. Visokim emotivnim nabojem, glasom čistim kao kap vode i tradicionalnim instrumentima, Dejanini gosti će kreirati atmosferu koju će brojni gledaoci pored malih ekrana sa uživanjem pratiti ove subote od 17:30 sati.

Da li je udvaranje izašlo iz mode ili je samo promijenilo oblik? Saznajte ove nedjelje, 21.12.2014., u Dejana talk show od 17:30 sati.

Nekada je jedna ruža umjela da omekša trnovito srce neke ponosne djevojke. Nekada su se dugim pismima opisivali osećaji prema određenoj osobi. Nekada mladićima nije manjkalo kreativnosti i umjeli su da uz malo mašte naprave događaj za pamćenje. Dejana i njeni gosti odgovaraju na pitanje kako je to danas.