Vjenčali se 2014.
44

Žanamari otkrila istinu o razvodu: Nije da ću samo ja patiti u životu

I. S.
Foto: Instagram/zanamari
Foto: Instagram/zanamari
Hrvatska pjevačica Žanamari Perčić se oglasila nakon što su se počele širiti glasine da se razvodi od muzičkog producenta Marija Perčića.

"S obzirom na to da ti neki beskrupulozni novinari uopće ne idu za tim šta je zaista istina pa onda to tek objave, nego objavljuju ovako glavom bez obzira. Ne idu za tim da iza mene nisam samo ja. Znači, nije samo da ću ja patiti u životu zbog nekakvih napisa na internetu, nego imam i dijete koje će danas-sutra čitati to. Dijete kod kuće ima sve normalno i sad dođe neko u školi i... To je doslovno bullying. Stoga, hvala novinarima, meni je super, ali sa svojim djetetom moram jako puno razgovarati zbog njih", rekla je za IN Magazin.

Pjevačica je ranije kazala kako nije mogla vjerovati kakve je neistine vidjela i pročitala o sebi.

"Imam osjećaj da i kad kažem nešto pozitivno, to se pretvori u negativno, tako da sam o tome odlučila šutjeti, ali moja šutnja ne znači da nemam šta reći. Mogu ja mnogo toga reći, ali nemam volje za negativnu energiju pa ću radije malo šutjeti", ispričala je.

Žanamari i Mario su najprije poslovno sarađivali, a onda se rodila ljubav. Počeli su se zabavljati 2013. Zaručili su se nakon samo tri sedmice zabavljanja. Vjenčali su se 2014-te, a godinu dana kasnije su dobili kćerku Gabrijelu.