Uživa u odmoru
38

Žanamari izazvala lavinu komplimenata u minijaturnom kupaćem kostimu

Klix.ba
Foto: Instagram/zanamari
Foto: Instagram/zanamari
Hrvatska pjevačica Žanamari je novim fotografijama izazvala lavinu komplimenata na društvenim mrežama.
U minijaturnom kupaćem kostimu crne boje pozirala je pored motora te opravdala titulu jedne od najatraktivnijih žena u Hrvatskoj.

"Savršenstvo postoji", "Bez riječi sam", "Motivisala si me da što prije počnem ići u teretanu", "Predivne fotografije", neke su od pohvala koje je dobila na Instagramu.

Ona je prošle sedmice objavila da je na Braču snimila novi spot, a njena vjerna publika se raduje singlu.

Otkrila je da se ranije brinula oko kilograma, ali je shvatila da nije bilo razloga za to. Sada formu održava redovnim vježbanjem.

"Ako se zbog nekoliko kila viška skrivate, onda one nisu vaš osnovni problem. I ja sam u dvadesetima stalno kukala oko nekoliko kila viška i nikad ih nisam skinula. Tek kad sam imala 35 kilograma viška, poslije poroda, sam to ozbiljno shvatila i skinula ih za nekoliko mjeseci. Nekoliko kila manje ili više zbilja nije nešto što bi smjelo pokolebati normalnu ženu da uživa u životu i voli sebe. Savjetovala bih tim curama/ženama da potraže u sebi odgovore na to šta zaista žele i šta ih usrećuje, da poklone samoj sebi pažnju i vrijeme i svakodnevno rade na svom unutarnjem balansu", kazala je.

Nedavno je za IN Magazin govorila o svom koeficijentu inteligencije, koji iznosi 156.

"Što se tiče mog IQ-a, to kad se dobro naspavam, onda je možda još tu. Ostaje nešto, ali u posljednje vrijeme ne spavam baš, tako da ako bude nekih nepromišljenih poteza u idućih nekoliko mjeseci, nemojte to pripisati krivom nalazu od Mensa-e, molim vas", našalila se.