Showbiz
0

Zakazano saslušanje o smrti sina Anne Nicole Smith

Sarajevo-x.com
Pokrenuto je formalno saslušanje o smrti 20-godišnjeg sina TV zvijezde Anne Nicole Smith, koje će biti održano 27. marta na Bahamima.

Reality TV zvijezda i bivša Playboyeva zečica je rodila kćerku tri dana prije misteriozne smrti njenog sina. Njen sin, Daniel Smith je preminuo 10. septembra pokraj kreveta svoje majke u porodilištu. Anne Nicole Smith će biti među svjedocima na saslušanju.

"Ovo je pokušaj da se daju odgovori na sva pitanja koja su se postavila u ovom slučaju", izjavio je sudija koji će voditi saslušanje. "Nadamo se da ćemo kroz proces i ispitivanje svjedoka od strane advokata doći do novih informacija o slučaju".

Privatni patolog je ranije dao svoj izvještaj da je Daniel Smith preminuo zbog smrtonosne kombinacije metadona i dva tipa antidepresiva.

Smith (39) je doselila na Bahame tokom svoje trudnoće, i tada je izjavila da na otoku traži privatnost. Bivša Playboyeva zečica se zadržala na Bahamima. U posljednje vrijeme u medijima je prisutna zbog svađe sa bivšim momkom zbog problema očinstva u slučaju njene kćerke.

Obaveze porote u ovom saslušanju je da odrede eventualnu odgovornost u slučaju smrti Daniela Smitha, te da predlože tužiteljstvu podizanje kivičnih prijava.

Advokat Anne Nicole Smith, Wayne Munroe je izjavio da ne zna njen lični stav o slučaju, ali da on ne smatra da je saslušanje bilo neophodno.