Sean Penn
0

'Zahtjev za razvod je bio arogantna greška '

Sarajevo-x.com
Oscarom nagrađeni glumac Sean Penn povukao je zahtjev za razvod braka od supruge Wright Penn, također glumice, sa kojom je u braku 13 godina.

Ovo je drugi put da se poznati holivudski glumac predomislio oko rastave. Njihove bračne razmirice prvi put su dovele do rastave u decembru 2007. godine, ali su se supružnici nekoliko mjeseci poslije ponovo pomirili.

Zvijezda filma 'Mistic River' prošlog mjeseca je podnio zahtjev za razvod braka, u kojem je kao razlog naveo 'nepremostive razlike'. Glasine o neslaganju u braku pojavile su se nakon što se Penn prilikom preuzimanja Oscara nije zahvalio supruzi.

Penn je za New York Daily News kazao da podnošenje zahtjeva smatra 'arogantnom greškom'.

Par ima dvoje djece, 18-godišnju kćerku Dylan Francis i 15-godišneg sina Hopper Jacka. Ovaj 48-godišnji glumac iza sebe ima propali brak sa pop kraljicom Madonnom.

Slavni glumac se trenutno nalazi na filmskom festivalu u Cannesu, gdje je imenovan za člana žirija. Filmska publika uskoro će moći vidjeti njegovu glumu u filmovima 'The Private Lives od Pippa Lee' i 'A Chistmas Carol' gdje igra zajedno sa Jimom Carreyem.