Elizabeth Hurley
0

"Zabranila sam sinu gledanje filmova sa Hughom Grantom"

Sarajevo-x.com
Elizabeth Hurley zabranila je svom sinu gledanje bilo kojeg filma u kojem glumni njen bivši dečko Hugh Grant jer, navodno, sadrže previše vulgarnih riječi. No, Hurley je ipak dozvolila svom sedmogodišnjem sinu Damianu da gleda sve njene filmove, uključujući i "Austin Powers“ i "Bedazzled“, iako su oba filma zabranjena za osobe mlađe od 15 godina.

Hurley i Grant su ostali bliski, nakon što su se razišli prije deset godina i čak žive jedno pored drugoga u Londonu. Hugh Grant je čak i kršteni kum malenom Damianu.

"Pokušavamo naći nešto što je Hugh napravio, a da i Damian može gledati, no svi njegovi filmovi su prepuni psovki. Ne možemo ništa pronaći“, kazala je Elizabeth, prenosi Daily Telegraph, dodajući kako njen sin ne može gledati ni filmove "Four Weddings And A Funeral“ i About A Boy“ jer su previše vulgarni.

Elizabeth Hurley je dodala i to kako inače ne gleda filmove u kojima ona glumi no zbog sina je nekoliko puta pogledala "Austin Powers".

"Damian zna skoro napamet sve moje rečenice, kao i to kakvu sam frizuru imalia ili kakvu sam odjeću nosila", kazala je Hurley.

Ona je spomenula i to da ikao se sa Grantom rastala prije nekoliko godina njih dvoje su ostali u veoma dobrim odnosima, a prije dvije godine njena porodica je zajedno sa Grantom išla na odmor.

Tvrdi kako Damian uživa u društvu slavnog glumca no ipak ne dozvoljava mu da gleda njegove filmove jer nisu prikladni za dijete u tom dobu.