U pratnji sina
58

Za koji klub u Evropi navija Kim Kardashian: Sinoć je snimljena u Londonu, navijači nisu oduševljeni

K. H.
Foto: Kim Kardashian sa sinom na Emiratesu/Twitter
Foto: Kim Kardashian sa sinom na Emiratesu/Twitter
Američka reality zvijezda Kim Kardashian sinoć je boravila na stadionu Emirates i pratila je duel između Arsenala i Sportinga u okviru Evropske lige, te je tom prilikom snimila kadrove za svoj dokumentarac i njena pojava privukla je veliku pažnju brojnih svjetskih medija.

Ona je na svojim profilima na društvenim mrežama objavila fotografije sa stadiona, uključujući fotografije Primea, Arsenalovog službenog dobavljača sportskih pića te fotografiju defanzivca Williama Salibe, koji ukrašava naslovnu stranu časopisa koji se nalazi na stolu.

"Kim Kardashian nije mogla vjerovati da je Arsenal ispao iz Evropske lige", piše DAZN Football.

Na stadionu je bila u pratnji sina Sainta, koji je ranije snimljen u dresu Arsenala i ovo je samo potvrda da je londonski klub omiljen u njihovoj kući.

Londonski mediji pišu da Kardashian nije prva poznata osoba koja je prihvatila Arsenal kao "svoj klub", a tu su još reper Jay-Z te glumci Jamie Foxx, Matt Damon i Andrew Garfield.
Ipak, navijači Arsenala nisu previše oduševljeni zbog njenog dolaska, posebno iz razloga što se njihov klub sinoć nije proslavio u meču protiv Sportinga te je ispao u osmini finala Evropske lige.

Popularni Topnici su imali vodstvo od 1:0 golom Xhake, no onda je Pedro Goncalves postigao sjajan gol sa 40 metara i poravnao na 1:1. Putnika u četvrtfinale su odlučili penali, a tu je tragičar Arsenala bio Gabriel Martinelli.